I adore that 4 weeks and you will step three evening

Tuesday,

Since the malam ni cousin rajin sangat taip blog, so aunt nak ceritaa lahh pasal Anisah Emran. Hiks.:) Who’s she personally? Dia ni ibarat belangkas aku time matrik, org cakap dia adik aku. Kat mana2 jee aku pergi tak sah takde Nisaa. Aku pulak jenis pilih kawan sebenarnyaa, maka dia antara org2 yang terpilih untuk jadi sebahagia dari hidup aku sepanjang kat matrik duluu.

Mission Finished

Hellooo. Yee yeee tengah busy FYP ni tapi brother gatal tangan nak taip ceritaaa ni. HAHA. Sajee nak taip walau dah melekat dalam kotak memori, mana lahh tahu esok lusa sister hilang ingatan, adalah bukti nak bagi pulih ingatan balik kann. Sebab nanti hilang kenangan manis, tak syiokkk ahhh. Okayy dahh dahh, back to the storyline.

Sis taip entry ni dengan senyum tak sudah walaupun penat sebenarnya harini. Maklumlahh semalam sampai je Ganu sis terus jadi driver melayankan girlfriends semua ni makan laahhh apa lahh. Takpee sis dah biasaaa. :p Pahtu tidur pulakk pukul 4, haa amik kauu nak dekat pukul 9 baru sedar, tu pun sambung tidur balik. Hekhek. Buruk perangai sis sebenarnyaaa. >,< Nasib sedar nak pi jumpa SV. Tu yang bertambah kusut kepala sis. Ehh terlarii topik lagi. Baru taip, klu cerita mulut lagi banyak persimpangan nyaa ni. :D

Okayyyy, soo sebenarnyaa cousin nak show ‘How the plan started’ Haha. Cousin ni jenis, kalau dia nak dia buat. Therefore kalau ada yang mulut-mulut mengataaa, “Weyyy sanggup kau pergi JB semata-mata nak tengok dia konvo?”, “Tak kahwin lagi kot, dah kecoh2.” or whatsoever kalau ada yang nak mengata tu kannn. Senang jelaa aku nak cakap kat sini, aku jee tahu banyak mana dia berhabis untuk aku. Yelaa takkan setiap kali keluar, dia berhabis duit belanja makan, belanja duit minyak apa semuaa tu nak kene inform satu malaysia kann. Takkan lahh aku takde a wise practice bab2 macam ni. Malu kot org berhabis duit untuk kau padahal ‘TAK KAHWIN LAGI KOTTTT. ‘ Ehh tercaps secure pulak :p

Therefore, the bundle started bila aku selalu dapat mcm2 dari diaa, in check nak balas tuu mestilahh kene bundle baik punyaaaa. Haha. dos bulan punya plan tauu. Tak percaya tanya Nisaa. Huhu. Tapi sepanjang 2 bulan tuuu mcm2 bundle lahhh terkeluar dari kepala aku nii. Tapi area of the plan are nak datang buat shock jee. Heee. Alang2 Nisa asyikk provok aku suh datang JB thus aku pun bgtau lahh Nisaa tunggu cik abe aku konvo aku datang sekali jumpaa. Tapi pai jadi plan tuu. Biarlahh aku je yg tahu.

Package yang aku boleh cerita kat sini, kronologinyaaa macam ni laa. Aku janji dengan Nisaa nak dtg JB, thus bila aku dapat tahu cik abe kita konvo bulan cuatro haaa mmg sekali bundle lahh. Aku pun bgtau lahh Nisaa. “Nisaaaaa, kau tunggu ehh aku dtg JB bulan 4 nanti.” Nisa punya happy tu setiap bulan dia tanya aku jadi ke tak datang, tapi bila tanyaa cik abe ni dia asyik is girlsdateforfree free lahh tak tahu bila perfect tarikh dia konvo. Sampai dahh bulan 4, aku tanya lagi tapi kali ni tahu dahh tarikh cuma tatahu bila tarikh dia naik pentas. Huhu. Punya taknak dia syak sampai sanggup pergi cari kat web page Fesko UTM, siap pm haa jangan tatahuu. Pahtu bukak site tengok tarikh konvo, last2 cik abe sendiri bagitau. Kahkah. Rasa mcm weyyy baik tayah cari, last2 senang jee nak tahu, siap tahu plan hari konvo dia lagiii. Cisss.

Okayy lepas dah dapat tahu, seminggu lebih sebelum tu lagi aku dah beli tiket, taknak nanti kelam kabut cari tiket. Therefore benda basic dah settle. Tinggal nak pergi jee. Tapi dok fikir pulakk nak bagi apaa, sebabnyaa taknak bagi bunga, nanti layu, masuk tong sampah, taknak bagi coklat, nanti panas2 cair pahtu takde benda nak buat kenangan, nanti makan keluar balik :p Pahtu nak bagi barang2 lelaki, alamakkk lari bajet lahh pulak sebab barang2 lelaki awat mahainyaaa. Kah! Makanyaaa 3 hari sebelum pergi order lahh kat Puteri owl comel cantik yang rasa sayang pulak nak bagi. Kahkah. Ni hadiah mmg fresh punyaaa, sebelum pergi stesen bas pagi tu baru pi amik kat rumah Puteri.